Voor een soepele opbouw en afbouw van je stand op De Terrasbeurs, vind je hier alle essentiële informatie. Denk aan praktische zaken zoals parkeermogelijkheden, de route naar de locatie, opbouw- en afbouwtijden, en waar je kunt laden en lossen. Zorg ervoor dat je goed voorbereid bent en op tijd aanwezig bent om alles vlekkeloos te laten verlopen.

Heb je nog vragen of wil je meer details? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Opbouw

Maandag 2 december

  • Vrije stands: 09:00 – 20:00
  • Wandstands: 11:00 – 20:00
  • Beurshuisjes 13:00 – 20:00

 

Afbouw

Woensdag 4 december 17:00 t/m 22:00

Donderdag 5 december 08:00 t/m 13:00

Parkeren en Laden/Lossen

Tijdens de opbouwdagen op 2 en 5 december is parkeren gratis. Op de beursdagen, 3 en 4 december, geldt betaald parkeren. De kosten bedragen €10 per dag en je kunt je parkeerkaart alvast aanschaffen via deze link.

Laden en lossen is eenvoudig geregeld. Je kunt direct binnenrijden via hal 4 en je materialen lossen in de aangrenzende hal. Na het lossen verlaat je het terrein via hal 3. Bij aankomst word je begeleid door ons team naar de juiste locatie voor een vlotte opbouw.

Tijdens de op- en afbouwdagen is koffie voor alle standbouwers geregeld. Voor eten is er een betaalde mogelijkheid aanwezig.

 

Route

Voor een gedetailleerde routebeschrijving naar de EXPO Greater Amsterdam kun je klikken op de knop. Dit leidt je direct naar de website van EXPO Greater Amsterdam, waar je alle benodigde informatie vindt om de locatie gemakkelijk te bereiken.